ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Jel koristiš sad neko drugo rješenje.
Jer taj šark je sad kod mene, a problem imbusa je i dalje prisutan.  :rofl2:

maverick

Imam ljepilo....za vijke...nadopuni onu praznu bocu od Pelinkovca čija slika kruzi selom i smatraj rijesenim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Veljača 17, 2021, 15:25:45
Imam ljepilo....za vijke...nadopuni onu praznu bocu od Pelinkovca čija slika kruzi selom i smatraj rijesenim  :stripii:
Ako vas to bas bas sekira , dovezi do mene sve povarimo i problem rijesen ...  :stripii: :stripii:

alex7777

mozete reci da sam munjen al ja mislim da tu fecera i teflon traka da se neodvrce garant isto kao i holdmatica kako li se vec pravilno zove  :uf:

mossi

Meni se vijak odvrnuo jesenas kada sam tendu vozio na prikolici..

A pre toga je sve bilo ok nekih 9 godina..

Eno tenda od tada stoji na travi..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Rap

Citat: alex7777  u Veljača 17, 2021, 17:54:09
mozete reci da sam munjen al ja mislim da tu fecera i teflon traka da se neodvrce garant isto kao i holdmatica kako li se vec pravilno zove  :uf:
Ne fercera bas,vijak je kratak

maverick

Nadam se da se jurajura neće ljutiti

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Citat: maverick  u Veljača 18, 2021, 10:26:27
Nadam se da se jurajura neće ljutiti

Nije nesto ova je malo lijepsa al losa pozadina

šajzika

Mogli ste malo i o dimenzijama. Koji motor itd a ne tako šturo uslikat frajera koji češe dupe :stripii:
Audentes fortuna iuvat

jurajurajura01

I previse informacija, kad bude na prodaju onda
U podu 150cm  i jos malo onaj big ukoso sa svake strane 10cm i onda stranice ide gore, gore preko svega blizu 200cm
Duzina 510cm preko svega 520-530

maverick

Svakako lijepa igračka zanimljivih dimenzija. Mislim da tu ni nece trebati neki preveliki motor

šajzika

Citat: jurajurajura01  u Veljača 18, 2021, 13:01:16
U podu 150cm  i jos malo onaj big ukoso sa svake strane 10cm i onda stranice ide gore, gore preko svega blizu 200cm
Nadam se da ce ti brzo dosadit. Ti uvijek imas popularne cijene
Audentes fortuna iuvat

jurajurajura01

Citat: šajzika  u Veljača 18, 2021, 13:50:27
Citat: jurajurajura01  u Veljača 18, 2021, 13:01:16
Nadam se da ce ti brzo dosadit. Ti uvijek imas popularne cijene

Hahaha normalno

DJ17

Extra, ide tu gore garant bar 40/60hp sve ostalo je sporo... :toothy9: a camac ko camac podnosi 100+...

Rap

Dosadnjikavo bi bilo 40/60 mozda neki konkretan broj