PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

To i jeste verovatno max brzina, nakon 2-3 meseca... Korišćenje nečega u realnim uslovima...

Prvi test merenja brzine kada spremas camac samo za to, ne daje pravu sliku... Teško se to ponavlja ako se uvek ne radi ta priprema...

feco

A kakve veze ima koliko će brz biti, pa ne radiš ga za takmičenje. Jedno je sigurno....bit će uvijek dovoljno brz.  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

No

Možda sam uskraćen u pogledu na čamac i brzinu, naspram vas koji ste i nešto mlađi, jer ne živim na vodi i nisam nautičar, ali mislim da brzina 60 +  - uopće nije bitna, koliko je bitan sklad snova, želja, mogućnosti, obiteljskog ozračja i komfora u tom čamcu.

Lijepo je gledati kako raste situacija i nekako mi se čini da je lijepo čestitati vlasniku i zaželjeti mu puno osmijeha, radosti i naravno riba u tom čamcu.

Neka ti je sretno i nek te dobro služi   :occasion14:

maverick

No....apsolutno si u pravu ali mi smo drustvo koje u slobodno vrijeme krade bogu dane..pretresamo teme od Marije Terezije....pricamo o pecanju...pricamo o camcima...djelimo neke zelje...i tako..o cemu bi drugom...Danas zavrsili pripremu ...sutra ako posao i vrijeme dozvoli mozda i ofarbamo...ako ne..onda cemo neki drugi dan...

port washington animal league
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Prvo čestitam :red_indian: na novom plovilu i majstoru na jako dobrom radu  :notworthy: i da te dugo i dobro služi!!Drugo  (po meni ) je bitna kruz brzina (pogotovo na plovilo tih gabarita i težine +motor)za razliku od krajnje !!A treće , ta krajnja brzina ovisi o toliko stvari da i veći maheri koji se jako dugo bave nautikom imaju problem izračunati ,za razliku od nekih koji su vozili jedan ili dva plovila u svojoj "nautičkoj " karijeri pa daju neke cifre koje bi morale biti!!Naša plovila koristimo prvenstveno za uživanje u stvarima koje volimo a s obzirom na naš standard gledamo izvući neki ekonomik (da manje moramo lagati ženama za trošak :stripii:)!!

maverick

Ma u konačnici nije mi bitno nista...vec dugo cekam da zaplovim pa pristajem na sve da bude sto prije  :stripii: u kojoj si ti fazi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

maverick

A i ja sam donedavno bio u sličnoj...ali kad krene...uz ovakve krkane oko mene ide to brzo...vrijedni su momci...malo jedu nista ne piju a puno rade...pa kad dodje vrijeme ustupim ih za sitne pare  :stripii:

mlb

Znam ja te prijatelje pa zato nek se što duže zadrže kod tebe!!  :stripii: :stripii:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Nadam se tokom slijedeceg tjedna...tj pred kraj

Scarra

Citat: maverick  u Rujan 11, 2020, 21:11:22
No....apsolutno si u pravu ali mi smo drustvo koje u slobodno vrijeme krade bogu dane..pretresamo teme od Marije Terezije....pricamo o pecanju...pricamo o camcima...djelimo neke zelje...i tako..o cemu bi drugom...Danas zavrsili pripremu ...sutra ako posao i vrijeme dozvoli mozda i ofarbamo...ako ne..onda cemo neki drugi dan...

port washington animal league

Bravo dečki..  :hello2: :toothy12:
Nego.. Jesu gotove zastavice??  :stripii: :stripii: :toothy12:

maverick

A jbg tek da skuzim da si nick promjenio...naravno Ćavar je tu prije 11 godina ostavio komad inoxa od kojeg je napravio nosač sebi i Juri  :stripii: ...Ali odrekao se danas odlaska na Dunav da bi bio tu s nama pa mu je sve oprošteno

maverick

maverick