PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

Mala mi i nekako uska izgleda ova zadnja komora  :stripii:
Kako i neće kad je čamac ko pola dvosobnog stana a vjerujem da u nju i sam stanem cijeli.

maverick

Da komora je mala...ono...kako se uzme ...dužine je 60 cm i predvidjena je za akumulator , rezervar i prepumpnu stanicu....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DJ17

sretno s radovima bice to ladja!!! (nista zlonamerno pitam onako iz neiskustva) vidim da toliko velik i sirok camac nema egije, oce ga palube i konzola drzat kao ukrute ili ce bit nekog pojacanja?

maverick

Da bit ce...kako naprave budem slike kačio  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DJ17

super, ne sumnjam bice sve vrhunski ko i do sad sto si imo sve je bilo tip-top, znam da pazisna sve do najsitnijeg detalja :clap2: nisam procito jesi napiso koji si motor kupio ili je jos tajna... nadam se da pocinje sa Y... 40/60 :stripii:

maverick

Ne nije tajna...kupio sam yamahu, upravo tu...ali ono nisam htio nju sad tu gurati u prvi plan kad se borimo s ovim hektarima lima  :stripii:

maverick

Vikend je zavrsio...novi radni tjedan je ispred nas....pomalo ovo brdo lima sve vise liči na čamac. Rebrasti 3/4,5

26 sided dice

No

:uf:

Veelik ko trajekt.
Ozbiljan majstor, ozbiljnana lađa, nema  šta   :ok:
Moći ćeš se biciklom provozati po njemu 

:occasion14:

alexdja

Pa i ja sve čekam da vidim gde idu pedale... :stripii:

Šalu na stranu, ozbiljne dimenzije...

:ok: :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Ako potrošnja bude prevelika...valjda bude majstor negdje predvidio mjesto za pedale pa ono lagano kao "sondiranje na pedalu"  :stripii:

ALU-bel

Citat: maverick  u Kolovoz 31, 2020, 12:12:49
Ako potrošnja bude prevelika...valjda bude majstor negdje predvidio mjesto za pedale pa ono lagano kao "sondiranje na pedalu"  :stripii:
Onda ces kupit i onaj manji “klasik” sa manjim motorom... :stripii: :stripii: :stripii:

Ivan Borojević

A koje su mu dimenzije, jel kao onaj sa kabinom, što ide u špic ?

maverick

Citat: ALU-bel  u Kolovoz 31, 2020, 14:57:01
Citat: maverick  u Kolovoz 31, 2020, 12:12:49
Onda ces kupit i onaj manji “klasik” sa manjim motorom... :stripii: :stripii: :stripii:

Moram ti reci da razmisljam i o toj opciji....neki motor od 15-20 ks i to za Dravu, svakodnevno pecanje.....a ovaj da ostavim na prikolici i idem na Dunav...ideja je malo klimava zbog moguće rastave braka  :stripii: :stripii:

Citat: jovicabor30  u Kolovoz 31, 2020, 15:07:27
A koje su mu dimenzije, jel kao onaj sa kabinom, što ide u špic ?

6metara dužine i oko 215 širine...plus minus koji cm...u obje strane....Sad to ovako na suhom izgleda veliko ali na vodi to bude taman  :uf:

Debeli šef

koji brod.  :eek:
nek ti žena odabere tapete i kuhinju za čamac.  :takoje:

maverick

Ovo je cabrio izvedba..nema kuhinjskih elemenata... :stripii:

photo chibi maker