PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma ovo je ono...da mi bas neki pljusak ne pada u usta i ona tri puta kad budem pecao šarana... :stripii: Tako da mozda je ove godine ne budem ni koristio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nema veze,tenda nije badava a lova ne pada sama sa neba. Dobro će ona doći pa zašto ju ne sačuvati

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Danas krenio spuštati čamac...na spustu pljusak za dva života...žuri nam se...Klasična priča...Uglavnom tenda drži do 62-3  :stripii: Fino je...ipak je to velika površina i kad vozis stojeci kise bude malo po nožnim prstima...ugl...ostanes poprilično suh....Drugi bitan moment , krajnja brzina se popela na 67 km/h. Na onim voznjama kad sam jurio 65 nisam imao ni vizir...tako da sam tu sigurno dobio dva tri kilometra s inox elisom...Ostaje jos malo prostora da se motor digne gore jer nisam imao vremena igrati se s tim...to cu za vikend...Uglavnom...vikend..pecanje...rostilj na čamcu...ako smudjevi nece da se druze...valjda netko hoce
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Auuu ..

respect i za brzinu i pedantnost oko čamca.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Kugla

Citat: maverick  u Lipanj 10, 2021, 12:22:50
Uglavnom...vikend..pecanje...rostilj na čamcu...ako smudjevi nece da se druze...valjda netko hoce
Pa susjed uvijek ima netko za takvo druženje  :occasion14:

Rap

Citat: pajdo77  u Lipanj 10, 2021, 06:49:26
Bolje je tako kako stoji. Dok voziš vjetar tiska tendu prema dolje,da ju potpiruje otišla bi brzo.

Ne bi smjela nikuda da je ravna

maverick

Tenda je ok...cimnicu je malo ovih dana...imam prostora , malo prije sam uspio nagurati 64 s njom...Ali svakako nije za te brzine....mada stoji bez da mrdne. Probacu sutra jos malo dici motor...imam jos tu prostora

pajdo77

Bome ne bi,problem je što je ona dio čamca pa skupa sa njim ide gore dolje,valovi i te stvari. Zašto picajzlirati ako mu ne pada kiša za vrat sa ovakvom kakva je?

maverick

Kad smo vec kod tende...negdje sam vidio kao neku stipaljku koja se zakaci za tu konstrukciju pa mozes tu nesto okaciti...kao ono tipa...gaće o klin ... itd..itd

maverick

maverick

Danas sam imao malo vremena i napokon sam nasao blokadu od yamahe...želio sam čisto isprobati sta ce se dogoditi kad smanjim snagu na 40 ks...Maximalna brzina s čamcem je danas bila 64....tenda...sjedalice...pun pramac stvari...stolice...suncobrani stapovi...puni rezervoari goriva...tepison...znaci sve...i čamac je u vodi od početka sezone, algi nema ali nije ni nov antialgin vec je od prosle sezone. Uglavnom s 40 ks u ovakvom stanju ide 54 s tim da je elisa od 15 pitcha koja mu ne dozvoljava da vrti vise od 5100, potrosnja je vidno manja....ali zato sto ne postize obrtaje, maximalna je 13,7 sto je daleko manje od 22  :stripii: Razlika osim u krajnjoj brzini je i ona explozivnost u samom startu ali realno za ovako velik čamac je i tih 40 ks...jer ide popriličino dobro....Čak bih se usudio reci i da s 30 ks ide pristojno.....pogotovo ako bi se izabrala adekvatna elisa

mossi

Moja potrošnja ne prelazi 19.5L/h.
Izgleda da ipak ima neke razlike.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Koliko obrtaja...ja uspijem od 6000 do 6200 izvrtiti ovisno kako je natovaren i kako je zaprljan...mislim da je max na yamahinom okazivacu 22,1...tad vec garim na maximalnom brzini i trim je u najvisem mogucem polozaju

Ivan Borojević

Ja za cijeli dan vožnje sa mojom jamahicom ne mogu potrošiti goriva koliko vi potrošite za 1 sat voznje. Teška vremena dolaze, imajte to na umu. Za koju godinu će mo veslati, jer goriva neće biti ili će biti pre skupo.

šajzika

Mislim da nisi u pravu,  ta tvoja i njihova yamaha trosi skoro isto po predjenom putu.
Ti se vozis 5, 10 na sat a oni 50

Samo je bit ko koliko prelazi i sta radi.
Ak je tebi čejf vozit 10 uz obalu, vidit sve i svaki detalj onda OK, ovako u uzurbanom svijetu pojedincima svaka minuta znaci
Audentes fortuna iuvat