PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Citat: maverick  u Srpanj 30, 2021, 21:32:13
Koliko obrtaja...ja uspijem od 6000 do 6200 izvrtiti ovisno kako je natovaren i kako je zaprljan...mislim da je max na yamahinom okazivacu 22,1...tad vec garim na maximalnom brzini i trim je u najvisem mogucem polozaju
Nisam uspeo izvrteti više od 5800 obrtaja.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Ma da...a i zivot je jedan, nema reprize...treba dati gasa kad se ima volje...treba uzeti i veslo kad se ima vremena...uglavnom...opusteno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Čamac opran od onih krema za sunčanje...bronzera  :stripii: tepih za plažu spremljen...izvađeno sve ono sto nas je veselilo na plaži i polako ulazimo u jesensko zimski mod i pecanje  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Citat: maverick  u Kolovoz 23, 2021, 16:22:17
Čamac opran od onih krema za sunčanje...bronzera  :stripii: tepih za plažu spremljen...izvađeno sve ono sto nas je veselilo na plaži i polako ulazimo u jesensko zimski mod i pecanje  :occasion14:

Samo se nadaj,  :stripii: Javljaju u septembru jos mesec dana leta. Vrati dušeke, kreme, i peraja

Gremlin

Bolje mesec dana leta nego godinu dana zime , što bi rekao Alan Ford.
Taman da se voda konačno stabilizuje i razbistri pa da malo pojurimo smuđa.

:hello2:

maverick

Sjecam se prije par godina...krenila skola a mi se kupali...Prognoze jesu za topliju jesen....ali bas sam se zazelio pecanja ali ne mogu na ove vrucine nikako....Uglavnom ..ja se spremam...a sta ce biti ne znam  :stripii:

Gremlin

Najlepše pecanje Septembar i Oktobar, da se prekrstim da ove oscilacije Dunava konačno prestanu i da se voda izbistri. Naravno, pecanje na 40 stepeni je no-no sa 50+ godina.

:takoje:

SMT

Juče smo te “ogovarali” kad si otišao… prvi put sam ga video iz bliza…

Svaka cast na farbanju, odabiru boja i pedanteriji… uživo izgleda top…
Lepo je videti zavrsen alu čamac do kraja…

Ozbiljno sredjen čamac, sa merom :hi:

maverick

Hvala, ali onako nije to previše izmontirano...jednostavno..pecaroški...Plan je da ove sezone napravim i tendu koja ce prekiti dobar dio a bit ce ono..skini-stavi...jer daleko mi je Dunav pa da ponekad mogu ipak ostati na prespavanju...bar u ovim danima kad je i Tunjo tamo...a znam da se boji biti sam pa bi mu i malo pomogao

alex7777

Pitanje jel se dolazi na Dunav SPAVAT ili pecat i slicno , Jovane objasni mu neke stvari  :uf: :stripii:

maverick

A ono. znas na sta mislim....nisam ja kao Jovo...mogu voziti bicikl 48 sati ali ne mogu pecati toliko u komadu  :stripii: Ono za po noci ubiti oko koji sat...
Nesto tipa kao ovaj lik...od desete minute je meni zanimljivo

maverick

Nekad budem tvrdoglav, nekad mi se nesto neda  ali uglavnom vec drugi put pumpa za izbacianje vode ubije akumulator da ne mogu startati yamahu...Dva tjedna kise...usput sam bio dva puta pa isprobavao neku pumpu za pranje ...Pa to sve izbacivao van...a da motor nisam upalio skoro tih dana ni minut da dopuni...Definitivno na prvo mjesto kad zavrsi sezona ide dodatni startni akumulator i onaj hebeni Cyrix ili kako se vec zove pametni relej za punjenje dva akumulatora ...

jurajurajura01

Ili optimu i miran si nece ju ni jedna pumpa ubit ni za mjesec dana

Gremlin

Citat: maverick  u Prosinac 14, 2021, 16:57:57
Nekad budem tvrdoglav, nekad mi se nesto neda  ali uglavnom vec drugi put pumpa za izbacianje vode ubije akumulator da ne mogu startati yamahu...Dva tjedna kise...usput sam bio dva puta pa isprobavao neku pumpu za pranje ...Pa to sve izbacivao van...a da motor nisam upalio skoro tih dana ni minut da dopuni...Definitivno na prvo mjesto kad zavrsi sezona ide dodatni startni akumulator i onaj hebeni Cyrix ili kako se vec zove pametni relej za punjenje dva akumulatora ...

Victron Cyrix zamenjuje split-diodu, sprečava "prelivanje" iz jednog u drugi aku, reguliše ravnomerno punjenje, imam ga godinama i vredi svih 50 Eura koliko košta...
Ali...i dalje mislim da bi ti neka minimalna solarka (makar improvizovano postavljena) rešila problem zauvek, posebno van sezone kad se slabije koristi čamacpa motor ne dopunjava.

:occasion14:

pajdo77

Mladi ljudi pa kupujete motore sa el startom,sad odem u Čepin i popalim sve one avione tamo vrteći elisu ak treba a ne dvaput špagu povuć. Gdje vam je mladost.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk