Alu by silure

Autor silure, Rujan 09, 2020, 16:37:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

Kako se vas dvojica kontate, pa to je za plakat  :uf:!
Samo čekam kad će netko pitati 'a kol'ko si platio rezanje drva'!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Dbozuric

Idi pecati nisi bio dugo

silure

Pa zato gledam mjere neke dajes, pa reko ne kuzim bas u pm.. A ono ja malo skrenuo s puta  :stripii: daj nemoj rec da ti nova otisla, sta je bilo? Meni ovo djeluje stvarno robusno, kopio sam i yamahinu prije par mj. Samo je 11 a meni treba 12..valjd nisam take srece u k... Da ode tak brzo

silure

Jamhina je nekih 300kn skuplja od ove koju sam sad uzeo

Dbozuric

Opizdio u neki kamen odlomio rub i savio bitce popravljrna iu rezervu original 1500 yamaha 40

maverick

Citat: baka  u Rujan 25, 2020, 13:48:34

Kako se vas dvojica kontate, pa to je za plakat  :uf:!
Samo čekam kad će netko pitati 'a kol'ko si platio rezanje drva'!

Ja cekam da njih dva profuraju  :stripii: 

Silureeeeee di je čamac.....

Hebes mi sve ako se on sad ne voza po Dunavu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

silure

Evooo tu je camac imao goste bacili rostilj uhvatilo nas nevrijeme pa ga gurnuo u garazu jbt reko ce grom u njega nas 10 u blizina pa da ne bi bilo vese rostilja nego je planirano  :stripii:

maverick

Pa leb te...kako ti je pokisnio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ovim putem zahvaljujem alu belu jos jednom na odrađenom poslu i na zivcima koje je imao i za mene sto sam ga stalno gnjavio,ispunio je moj san, znam da sam mogao dodati koju kunu za veci camac, ali ja sam jednostavno sanjao o ovakvom i jednostavno je napravio samo ono sto sam zelio,naravno uz njegove savjete koje sam prihvatio kako bih imao podjednako stabilan i vrlo brz camac sa motorom novim od 50ks koji ce ici gore nadam se kroz 2god, jer nisam samo camac trzio danas nego i zemljiste sa kucom pokraj moje, isto prije podne danas...puno se toga izdogađalo, tlak me stisao i ovih dana doista se izvrsavao velik pritisak na meni..pa sam pogubljen.. Camac mi sada pa skoro pred ulaznim vratima kuce, stalno ga gledam i jedina je steta sto ce ici taj moj motor gore koji nece izvuci iz camca onaj maximum, za sada je tako jbg..u nedjelju ide montaza JP i motor... Jos jednom hvala alu-belu...a rezultati na vodi kroz tjedan dana  :hello2:

silure

Citat: maverick  u Rujan 25, 2020, 19:45:22
Pa leb te...kako ti je pokisnio  :stripii:
na znam kako kod tebe ali ovdje poplava skoro, jbg ugurao ga po pljusku kako sam tek ja izgledo  :stripii:

silure

Nemojte garazu gledat selim stvari neke pa sve mi u kaosu  :uf:

maverick

Ajd se sad lijepo opusti...uzmi krpicu i odi prebrisati čamac  :stripii:

Scarra

Probaj odma i noćiti u njemu kad ga obrišeš  :stripii: :stripii:

Rap

Ma zabaci odmah dok je jos poplava