Prirodni mamci za soma

Autor Kugla, Veljača 10, 2013, 10:09:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Ne bacam ih u vodu i tako ih sačuvam. :stripii: :stripii:

pajdo77

Ovaj u radnji ih drži u malo vode,kuhinjska krpa i u frižider

No

:hi:  Ne kopam ih više al sam ih nekad na duži rok čuvao u kanti od jupola.
Na dno kante složim karton i na njega vlažnu zemlju,red kartona, red zemlje.
To sve skupa u kanal u garaži. Na tamno i hladno mjesto.  :ok:

mossi

Citat: No  u Lipanj 08, 2017, 13:58:16
:hi:  Ne kopam ih više al sam ih nekad na duži rok čuvao u kanti od jupola.
Na dno kante složim karton i na njega vlažnu zemlju,red kartona, red zemlje.
To sve skupa u kanal u garaži. Na tamno i hladno mjesto.  :ok:

A gde su tu durbaheri?!  :icon_scratch: :uf: :stripii: :stripii: :stripii:

No

:icon_scratch:   :uf:   :stripii:  Zaboravio napisat da se durbaheri istresu u tako priređenu kantu da se  sami ukopaju. Tako mogu bit stvarno dugo. Jedino se mora pazit da se ne stavljaju ranjeni,prerezani ili korišteni.   :ok:

mossi

pajdo77

Jučer kupim durbahere,stavim ih u frižider jer ih i u trgovini tako čuvaju,reko da izdrže dva-tri dana. Danas ujutro pogledam a oni svi otresli klincem o ledinu,jedan jedini živ al i taj kašljuca. Nije ledena voda i nista mi jasno nije. kako njima ne riknu a evo meni otišli svi u vražju mater. Mogo bi popi*dit sad.

No

:hi: Nemoj ih bacit,probaj na krepanog,smrdljivog durbahera.

Ostavi u nekoj zatvorenoj posudi da se usmrde,navuci rukavice za jednokratnu upotrebu na ruke i stavi durbahere na udicu. ako to radiš golim rukama  :uf: nećeš ih dugo oprat  :stripii:  :stripii:

Nekad primi tog smrdljivog prije nego živog.   :takoje:

rale2505

Slažem se! Meni su jednom ostali u autu tri dana! Pakiram se tražim ih a oni kao da su u zemlju propali skupa sa piksom! J... ženi sve po spisku kad oni u autu! Uglavnom na takve krepane kuhane i smrdljive som je udarao kao blesav...

pajdo77

Ma žena prigovara zbog crva u fržideru,sad još uvalio i durbahere u njega a u kanalu za auto bilo glisti i dosta njih riknilo pa smrdi pola općine. Zatuće me usranim maljem zbog tih mojih ludorija a nikakve koristi od toga

majstor

I ja sam jućer skuhao gliste u autu. Srećom da je velika voda pa ne mogu preplivati u autu, a čamcem mi se ne ide. :eek: :takoje:

ĆIĆOK

Zato ja kopam po narudžbi volim kad su friške gliste i durbaheri.

majstor

Mogu biti friške, kad ih ja skuham.  :stripii: :stripii:

šajzika

Jel probao neko radit ledolinu od pil. Ðigere i krvi?
Audentes fortuna iuvat

No