Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Čija god bude nek bude, ali konačno nakon dugo godina prava voda u pravo vrijeme za mrijest!!  :hello2:  :hello2:

pajdo77

Bit će bućkanja ove godine,bilo je i prije al u metar i po vode.male somčadi je bilo kao blata a možda na ovu vodu uđe nešto i iz dunava u ovu našu dravu

flutikazon

retfala

Jbt, ne vjerujem!!! SMT javi se

mossi

Hebiga, ne radi im samopražnjenje.
Monoštor je juče dobio 40L kiše.
Bio da obiđem vikendicu danas popodne, voda leži na sve strane.

Noćas i sutra još pada, nadam se da je to konačno kraj.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

šajzika

Jel nije bilo receno dva dana pauze pa onda jos 7 dana kisa.
Kolko gledam prognozu, pada dobrano iduci cjeli tjedan
Audentes fortuna iuvat

flutikazon

Desno od automobila nadvoznjak pruge prelazi put. Radili su ga mesecima i kao uradili i atmosfersku kanalizaciju,posto put pada na tu stranu. Ako je ovde oko metar vode ispod nadvoznjaka ima oko 2

ossa

Citat: flutikazon  u Svibanj 17, 2023, 23:37:47 Desno od automobila nadvoznjak pruge prelazi put. Radili su ga mesecima i kao uradili i atmosfersku kanalizaciju,posto put pada na tu stranu. Ako je ovde oko metar vode ispod nadvoznjaka ima oko 2

Nova crpna stanica kanalizacije jos nije uradjena. Verovao ili ne ?! Tek je u fazi projektovanja. Jos uvek se koristi stara koja je dosta manjeg kapaciteta ( kada je gradjena nije bilo zgrada u okolini a bilo je vise zelenila).
Naidju krize, drukcije grize...

flutikazon

Nece crpna stanica resiti taj problem. Ona sluzi samo za prepumpavanje kanalizacije gde je dolazeca na vecoj dubini od one na koju treba da se spoji, pa je to nemoguce izvesti prirodnim padom i onda se radi uliv u crpnu a pumpe prepumpavaju u tu "plicu". Jednostavno su precnici premali da prime tu kolicinu kise, projektuju se na normalne padavine + rezerva, ovo od juce je sve sao ne normalna kolicina.
Iako mi hodrotehnika nije usko struka nego konstrukcije radio sam 3.5 godine za firmu koja izvodi vodovod, kanalizaciju i toplovode. Tih crpnih sam 4-5 uradio

SMT

Na Grbavici stanje redovno! Čitamo vesti iz ostatka Novog Sada suvih gaća...
Mi smo ipak na 30cm većoj nadmorskoj visini...

Osim teretane gde idem, ima metar vode...

Nego, ne smem zvati da vidim jel mi čamac pod vodom...

P.S... Juče sam išao po ćerku u školu, prestrasno!

SMT

Citat: flutikazon  u Svibanj 17, 2023, 20:56:32
Novi Sad veceras

Tu je uvek za vobler bilo dobro, taj preliv... izgleda će tako i ostati...

pajdo77

Moj čamac je zalego il ga je ovo što pliva pokupilo. Prije će bit da ga je potopilo neko deblo jer bi zapeo za flos i čamce iza mene. Uglavnom čamca nema

ossa

Sve se u beton pretvara. Nestaju zelene povrsine koje su bile u stanju da prime kisu. Plus svaka budala projektuje oluk u kanalizaciju. Eto govana na sve strane.
Naidju krize, drukcije grize...

flutikazon

Al zato odes u kapriolo, mozes odmah ispred radnje probati stap, rad voblera.. Mozes camcem pristati   :stripii: