K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: rj  u Prosinac 01, 2015, 20:00:32
vidi se da je "nokauter" može udarit ali nevidim ništa drugo
pa to su ovak sažeci..nisam mislio da je neki vrh..ali dosta pratim boks i usudio bi se reči da od tajsona nisam vidio ovakav stil boksa u teškoj kategoriji....da je mavrovič imo muda Lennox Lewis bi bio nakautiran....volio bi viditi da prihvati tayson poziv na meč kako bi prošao...

miha

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 01, 2015, 20:11:53
Citat: rj  u Prosinac 01, 2015, 20:00:32
vidi se da je "nokauter" može udarit ali nevidim ništa drugo
pa to su ovak sažeci..nisam mislio da je neki vrh..ali dosta pratim boks i usudio bi se reči da od tajsona nisam vidio ovakav stil boksa u teškoj kategoriji....da je mavrovič imo muda Lennox Lewis bi bio nakautiran....volio bi viditi da prihvati tayson poziv na meč kako bi prošao...
pa tu nema stila ...otvoren ko knjiga ozbiljniji borac ovo riješava .....

mario123

Ovaj je koliko vidim po portalima jako perspektiva i po mnogima sljedeci prvak.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mata postar

Citat: rj  u Studeni 29, 2015, 07:48:46
uz sve dužno poštovanje ....braća Kličko su unazadila boks ...kad bi se njihovi mečevi sudili kako treba odavno bi izgubili pojas ...mislim na njihovu šemu ...dva-tri udarca pa "grljenje"
bas to

šajzika

Koliko citam po medijima, fury ako nastupi protiv klicka gubi pojas a takav ugovor je potpisao
svjetska boksacka federacija zahtjeva da se prije toga bori protiv nekog ukrajinca,
bas me zanima kako ce to zavrsit, ugovor VS zakon
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

ma ni tu nema reda,sto nekih verzija umjesto jedne pa svaka pila svoje. Jedan prvak u ovoj,drugi u onoj,treći objedini sve titule. Daj jednu pa da se zna tko je najbolji i gotovo.

pajdo77

Stariji će znati o kome govorim, Bivši boksač Marijan Beneš teško stradao u saobraćajki. Taj se dobro znao popeglati u svoje doba.

dravski pecaros

Citat: pajdo77  u Prosinac 09, 2015, 20:35:45
Stariji će znati o kome govorim, Bivši boksač Marijan Beneš teško stradao u saobraćajki. Taj se dobro znao popeglati u svoje doba.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

šajzika

A kad je ?? Kolko vidim za 6 sati
Imam ja link :stripii:
Audentes fortuna iuvat