K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rsimon4

Stipe je Amerikanac, naseg porijekla. Ostalo je bajka!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: maverick  u Svibanj 12, 2017, 10:21:12
Pitanje je zasto su se ti ljudi odselili, pitanje je zasto nam se danas sele, pitanje je zasto su oni ponosni na svoje korijene a mi smo narod koji je vjecno kritičan prema svemu sto je nase...Žak nam je debel...ovaj nam loše priča...Mozda bi malo i mi trebali biti drukciji  :ok:

:ok:

Stepa

Naš a nije crnac to mu je hendikep :stripii: :stripii: ko ga hebe što nezna hrvatski :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

majstor

Kod nas u Pitomači bi prošao i kao crnac a i jezik može naučiti.  :laughing7: :wave: :takoje:

ps

Kume, a kako ste vi tamo svi tako črni, jel to u pitanju nekakva ozonska rupa? :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Citat: ps  u Svibanj 12, 2017, 20:00:00
Kume, a kako ste vi tamo svi tako črni, jel to u pitanju nekakva ozonska rupa? :stripii: :stripii:
Neki su crni izvana, neki iznutra - uglavnom svi smo sa greškom.  :stripii: :stripii:

dravski pecaros

i odbrojavanje počinje..sat je namješten  da me probudi u 4:00  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

Tip koji ništa u životu nije dobio servirano na pladnju, ukrstit će rukavice s čovjekom koji se bavi spašavanjem života, te i dalje revno obavlja svoj posao vatrogasca.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/mma/ufc-211-miocic-i-dos-santos-prosli-vagu-stipe-pola-kilograma-tezi---476432.html

dravski pecaros

još 8 sati pa počinjemo iščekivanje meča godine... :hello2: :hello2:

ko ima max tv imate u osnovnom paketu na kanalu 406 od 4:00 prijenos ,ko nema ima na gol.hr prijenos..

meč miočič -cigano se očekuje oko 5:30

dravski pecaros

DIDAPATAK

maverick

Ovako nisam očekivao ni ja...toliko sile... snage ....svaka mu čast... :notworthy: