Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Citat: maverick  u Lipanj 23, 2019, 06:29:51
50 gr praha dodje oko 20 eura tako da...samo skupljaj ....A meni za moj čamac COOPERCOAT dodje oko 2000 kuna, ali vise me odbilo to da moram skidati s dna sve sto imam....a ovo s dodavanjem bakra funkcionira sto posto i odlična je fora

Kesica 75gr, košta 1EURO.

A ima i plavo ulje, kod vas Crveno ulje..
Možda čak i bolje od ovog praška jer ima još neke dotate stvari, plus se lakše umeša pošto je tečan.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

mossi

Kako se SeaJet pokazao na našim vodama?
Koristi li ko verziju za aluminijum? ( Seajet 034 Emperor - A high performance self polishing antifouling, suitable for aluminium.)

mossi

Da .. i koja mu je cena za 0.75L?!

im84

Ni sam neznam, ali sam vidio da je presao na njega. Treba nazvat Allestu, pa vidjet sto i kako. Navodno Hempel nema nekog glavnog distributera, vec je sto sve s brda s dola, tako barem kazu na vise mjesta.
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Krenuli smo... Dvojica kojih nikad nešto ni slično nisu radila... Na prijatnih 50 stepeni...

SMT

maverick

A nije to loše malo promjeniti posao, a zadovoljstvo kad nesto odradis sam sigurno nije zanemarivo  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Da, prvi sloj gotov...

Drugi je u toku...

Batica

Jel valja raditi na 30° anitalgin?

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

SMT

Batice,

Što se mene tiče ne valja ništa raditi po toj temperaturi, nego sam ja tada bio slobodan... Stručno, apsolutno ne znam da ti kažem, prvi put to sam radim a možda i zadnji :stripii:... Bez obzira na ne uslove, mislim da ne mogu napraviti gore od onog sto je bilo... Ispoštovali smo sve procedure, pa ćemo videti...

P.S. Proizvodjac na pakovanju spominje sušenje na 20 stepeni...

maverick

Citat: Batica  u Lipanj 30, 2019, 07:33:31
Jel valja raditi na 30° anitalgin?

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Nije poželjno raditi na 30 st i na otvorenom gdje se plastika ugrije  puno više.... Ako je u nekoj garazi ili hladovini nije neki veliki problem 

SMT

To je to... Ko je radio, izgleda dobro... Da li radi posao i koliko će trajati, pokazaće vreme...

rj

folija ti je loša ...odlazi polako ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom