Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..ja krenio do luke malo šrafati i ubacim štapove...da prvi put ove godine zabacim ..usput....ubacim stvari u gepek i svratim u kuću da srknem kavu kad...kap,kap po kap.. :stripii:
.. :baba:

maverick

ovo je prolazno...zvonkec je na vodi a ja krecem za sat vremena ....valjda nece padati dok neke ribe ne safatam  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Imate kabine a vjetra nema,juriš pa kako vam bude :stripii:

pajdo77

Kod mene unazad pola sata piri da roletne klepeću ko popi*dile. Da neće bit nekog sranja,tempetature osciliraju junački pa nije ni čudo.

mossi

Udari vetra su trenutno 50+ km/h  :icon_scratch:

joker

a je se sinoc ispadalo kod mene
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

I kod mene, a tek vjetar...pošutao je sve po dvoristu....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kaže u "dobro jutro" da su padale grane,drveća,stupovi ulične rasvjete. Bilo je veselo. Već sam razmišljo da se stisnem kod gospođe pa ako rokne krov da se nekako podvučem pod nju,dobro pa me to nije dugo držalo i ja se predomislio. :rofl2:

joker

cak je i pala cijena goriva  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Grmi u siječnju :sha:.Otišlo je i ovo vrijeme u materinu. :veryangry:

Sg.Pepper

Sad ce jos i led pocet padat!
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

sinoć je padao u Šibeniku i okolini,ovdje temperatura ko da je početak proljeća a za par dana eto nas u debelom minusu. Sami ćemo sebe pokopati ovakvim odnosom prema prorodi. Nema više četiri godišnja doba,sad iz kupaćih u zimske jakne i obratno. :no:

Slaven

Citat: Sg.Pepper  u Siječanj 13, 2016, 11:52:30
Sad ce jos i led pocet padat!
Kod mene u Orahovici pado prije sat vremena, velicine 20 grama jig glave.

pajdo77

Bome to na momente dobro piri. Žena došla iz grada i kaže u Gundulićevoj padalo ko ludo a ovdje kod mene ništa strašno,to valjda kako koji oblak naiđe

kobac

sasvim dovoljno da natopi ono blato što imate u ulici!
a padat će još dva-tri dana sigurno!!
(tako bar kažu na dhmz)