XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

rj

što si toliko premlatio jadnog smuđa ?  :eek: ko da ga je OZNA ispitivala  :mt1032: ..." govori di su ostali ...."  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

Citat: kajman  u Prosinac 23, 2013, 09:20:11
Zaboravih eh kad ne popih kafu prethodno he he
...ta Daiwa je made in China ako se nevaram
Ne varas se - na stopi pise made in China - pravo da ti kazem i sam sam bio skeptican kada mi je Sale u formaksu predlozio bas ovu daiwicu pored drugih skupljih masinica-ali mene te skuplje uopste nisu zanimale imamo sam u dzepu i vise od 150e - bese neka od 10.000 hiljada neto oko 100 e i neka od 150 i neka od 200 i naka od 220, ali boja mi nije odgovarala za blek mambu nijedne od tih skupljih..Sale mi rece- "kajmane mnogi kupise ovu Legalis i svi su je hvalili zato ti je i preporucujem.........Ma O.K. ja cu da je kupim pa neka traje koliko traje bas mi po svemu legla na mambu i po boji a najvise po tezini lagana i sto se meni najvise ali najvise dopalo rucka u T........ne volim one rucike koje nisu u T profilu ma nije da ih ne volim nego ja to ne znam da drzim i da okrecem ako nista drugo kupujem bas zbog te rucke........Ja sam vise prakticar sa vode i kad me vide na Dunavu da pored onoliko skupih masinica -novih i kvalitetnih-varalicarim sa Cormoranvom magnezijom 3500 popadaju u nesvest, a lepo mi covek u radnji nudio kupi odmah dve magnezije kostale oko 45e - ja razmisljao he he da se rasproda, ma ko ce bre da s tim varalicari? Prevario sam se sav kontigent prodat za tri dana.......Rado bih kupio jos jednu 3500 - rezervnu, a novu magneziku ako neko sazna da ima negde u nekoj radnji i 'vata prasinu hehehhe
ta rola je limited edition ako se nevaram i ima puno ljepsu rucicu i tokarenu metalnu a
i to za T profil se upotpunosti slazem  :takoje:
to me najvise kod rareniuma smetalo sto je imao onu okruglu kao arkice  :hi:
Brzi od Bolena.

TopMix

Kajmane, hvala na odgovoru. I nije to samo odgovor na konkretno pitanje. Ima tu i jos po nesto izmedju redova. :thumbsup:
I pridruzujem se, sa malim zakasnjenjem, rodjendanskim cestitkama. Ko bi rekao, covek pedeset i neku, a drzi se ko momak. Jos i jase!  :occasion14:

kajman

Citat: Rap  u Prosinac 22, 2013, 18:28:31
Mora da će brzo u prodaju kad ne skidaš najlon  ::)

:icon_thumright:

He he razbistrih se, nece u prodaju ne skidam taj najlon dok se ne izdrca sam hahahhahaa

Greys

Relativno kratak period imam XZogu Lion Force, ali me svaki izlazak sve više oduševljava. Od detekcije dna sa malim glavama (nisam imao potrebe manje od 12grama trenutno koristiti), do lakoće rada sa velikim glavama (70gr max sad do sada bacao). Nisam još imao veeeelike ribe (max smuđ 5.5kg, čekamo proljeće za veće ribe, soma  :thumbsup: ) ali više desetaka smuđeva je palo, dok sam sa realizacijom jako zadovoljan. Na kraju krajeva, bitna stvar da mi leži u ruci, i da mi je sjeo na prvu.  :icon_salut:

Miro

Greys koja je akcija i duzina tvog modela?

Greys

Dužina je 240cm, akcija 15-50g, tebi sa obale prekratak

Rap

Koliki bi trebao biti sa obale kada s ovom dužinom baciš koliko,30-40 m?

Greys

Nije poanta u duljini izbačaja, to znaš i sam  :thumbsup:

MIF

Citat: Greys  u Prosinac 27, 2013, 20:24:26
Nije poanta u duljini izbačaja, to znaš i sam  :thumbsup:

Koliko puta ćeš u sezoni biti u situaciji da će ti baš tih recimo 30 cm biti od presudnog značaja,i da zbog toga nećeš moći uloviti ribu?

Greys

Tema su XZoga štapovi, a o dužini štapova imate u istoimenoj temi

Ive

Ja pecam sa XZOGOM 2.33 sa obale i to u zapinjačima i brinama malo žešćim..što se tiče daljine zabačaja,sam treba prilagoditi debljinu i kvalitetu strune i nema beda..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

kawasaki

Brzi od Bolena.

Kugla

Kajman maneken, nema šta!  :clap2: