johnson vs evinrude

Autor grga, Studeni 29, 2012, 07:48:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bakara

Hehehe, znaci to mu je minimum :D
Znam da su pouzdani i kvalitetni motori, samo me interesovalo sta mogu da ocekujem ako provedem neko vreme vozeci ga na malom gasu, deplasmanski. Razmislicu jos jednom sta da radim, mada je to neki minimum za Tiger Shark-a da lepo izglisira, ja mislim

Žorž

maverick

Citat: pajdo77  u Siječanj 29, 2016, 18:57:42
Tako je Žorž,to je jedan krasan motor kojeg jako cijenim i hvalim ali ni slučajno zbog toga što ga nekim slučajem i sam posjedujem :rofl2:.

Naravno da ga trebas cijeniti , ni ajkula mu ne moze nista  :notworthy:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Tko je ovima mjenjo ulje u peti motora baš me zanima,sipo umjesto hipenola riblje ulje,zato ova i napada :rofl2:

Žorž

Pajdo,mani riblje ulje,ova je dresirana  :stripii: pazi se ti dravskih nemani,te atakuju samo na Džonike  :uf:

pajdo77

Ma mene i kederi obilaze u širokom luku,jedini ja u pol ljeta idem kupovat kedere jer ih ne mogu upecati :rofl2:,bože sačuvaj i pecaroš

Rap

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

Pajdo da te nema teško bi te izmislili  :stripii:

pajdo77

Ja sam lane mislio mjenjati na johnsonu impeler pa eto nisam,sad opet planiram to isto i valjda ove godine hoću :rofl2: pa imam par pitanja jer to nisam nikada radio a vrijeme je i da počnem.
-imali to čudo tamo na gornjodravskoj obali,tamo bi trebo bit taj evinrude negdje
-kad povadim te šarafe i iščupam to sve što mi netreba ima li neka oznaka kako da stavim ispravno impeler,mislim gornja-donja strana ili neki smjer vrtnje?
-treba li to kućište prije stavljanja impelera namazati nekom masti prije stavljanja i kojom?
- sad najvažnije: ima li netko tko će to popraviti za mnom kad sve sje*em :rofl2: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: pajdo77  u Travanj 03, 2016, 08:44:47

- sad najvažnije: ima li netko tko će to popraviti za mnom kad sve sje*em :rofl2: :stripii:

Skuhaš kavu i potrudimo se da nista ne shebeš  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Gledao sam Šajzi ovaj video prije al lopov ne pokaže kako je utpo taj impeler a to što on priča mož ga hebat kad nemam simultanog prevoditelja :stripii:. Ma Maveriče skuhat ću kavu,iskuhat veš ako treba.

grga

na đoniju se ništa nemjenja to su motori samo toči i vozi  :takoje:

pajdo77

Grga nisam prvi vlasnik tako da ne znam šta je prije rađeno,mjenjao sam ulje i svjećice i ako sad promjenim impeler ja sam onda miran.

grga

dok uredno baca vodu i ako nije isprekidan mlaz nediraj nek mjenja  neko drugi

pajdo77

U tom i je štos što piška ko ja,tek kad dam malo gasa onda curi kako treba a i ne mislim ga nikako prodavati tako da hoću da radi zbog mene a ne zbog nekog drugog. Meni za moju vožnju od deset litara mjesečno treba samo pouzdan motor a johson to je,ne hebe me potrošnja kad sa njim idem kilometar gore-dole a najčešće pređem samo preko na drugu stranu Drave.