johnson vs evinrude

Autor grga, Studeni 29, 2012, 07:48:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

grga

onda mjenjaš iako bi  te taj služio tako još godinama a ja saM POZNATI FAN ÐONIJA

pajdo77

Danas sretnem kolegu na putu do Drave i bacim kukavicu za impeler,čovjek nazove i nađe i gdje ima i normalno tko će ga promjeniti a to je on :stripii:. Čas posla a ja bi luto okolo po trgovinama i tko zna jel bi ga našao :hi:. E sad mi je problem kako popentrati motor kad nemam stepenice. Valjda će i njih popraviti dok ja ne kupim impeler i krenem na vožnju čamcem.

pajdo77

Danas mi je moj najbolji lega "Špaga" :bye: kupio impeler za johnsona kojeg sam jučer vukao preko sedam gora sa Drave jer krampusi još nisu napravili stepenice. Kao prvo ja sam mislio da je to čudo veće,bar ko džepni sat odprilike kad ono baš i nije,manji je a okrećući ga nisam ja vidio neku razliku da bi se vidjelo koja strana ide gore koja dolje ili neka oznaka smjera vrtnje. Meni kao laiku izgleda kako god ga montiraš dobro si montiro. Hvala bogu pa će on doći to promjeniti jer bi ja to strpo na prvu pa kako bude-bude a onda opet mjenjaj. :baba:

maverick

Kolega ne moze naci za joniku 35 impeler nigdje...ima li tko kakvu ideju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

jel ne postoji mogućnost da ode do aleste pa da oni preko svojih dobavljača,dilera ili nekakvih veza probaju naći

pajdo77

Danas promjenjen impeler na johnsonu,žao mi je samo što ću zbog njega izgubiti dobrog prijatelja. Naime majstor će sad bježati na drugu stranu ulice kad me vidi misleći da mi opet treba servisirati motor :stripii:.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Nisam ga još probao ali sa obzirom kako je stari izgledao mora biti,sav se jadan isavijao. Ma ne spuštam ga više do čamca dok ovi ne naprave stepenice pa makar se više nikada ne vozio. Preključe sam skoro dušu ispustio dok sam ga dovuko do punice okolo. Ajde kao nešto betoniraju danas,valjda će i stepenice onda skoro doći na red. :icon_thumright:

šajzika

A i ja hondu moram pretrest. Najvjerojatnije za vikend ako nebudem radio. Dobija isto impeler ali i sva ulja nova.

Jesi promjenio ulje u peti ?
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Mjenjao lane a vozio se šest minuta,samo ću pogledati ima li ga dovoljno.

šajzika

A vise prevencije radi. Da vidis jel ima vode u ulju. Ima on godina :hi:
Volim to jednom godisnje zamjenit
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa malo ga pustim van,vidim jel onako mliječno,ako nije nema potebe a ako je lako ga cijelog izmjenim

baka

Citat: šajzika  u Svibanj 18, 2016, 18:17:02
A i ja hondu moram pretrest. Najvjerojatnije za vikend ako nebudem radio. Dobija isto impeler ali i sva ulja nova.

Jesi promjenio ulje u peti ?

Ako je original Hondin impeler to čudo izdržava i preko deset godina. Zato kad rastaviš, pregledaj i ako je dobar (a vjerujem da je) vrati ga nazad i tjeraj.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Ne baca vodu...jedino ako nesto nije začepljeno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Vidit cemo kad rastavimo. Sumnjaju majstori da je neko palio na prazno. Bez vode.
Provjerit cemo a sad  sam vec kupio original hondin impeler pa nas ne može ništa iznenaditi
Audentes fortuna iuvat