Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Žao mi što danas nisam slikao neke čamce u marini Apatin.
Može se reći da ih je ovih nekoliko dana kiša plus sneg poprilično opteretilo.
U nekom manje većem problemu je 10-15% plovila, što je jako puno!

Moj čamac je OK hvala Bogu, ali ja sam i danas skočio do ga obidjem, pomazim i poželim mu laku noć!  :bye: :rofl2:

I nemojte zaboraviti da je u narednim danima najavljen minus koji će zalediti vodu u čamcima
i ako je nivo leda višlji od nivoa vode, tada će razgurivati stranice iznutra!

šajzika

Kraj mene vec 3 tjedna minimalno  mislim da je dunas  lux  sa predivnom yamahom 20ks pun do koljena vode i nakrenio se. Voda do luftasa a gazda ne mari :uf:
Malo mu fali i virit ce samo lanac van
Audentes fortuna iuvat

maverick

A nekim ocito čamac ne znaci bas nista a nekom je neostvarena zelja....mi smo i jucer otisli ocistiti snijeg i danas...to nam je jedan vid druzenja, prosetamo se, malo se izlažemo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Pripazim ja na camac ljevo od  sebe. Nema sta da fali jer je to od druga darka :hi:
Ovaj s druge strane se ne javlja na telwfob , jos malo pa ide pod vodu pa darko kaze da cu jeftino kupit yamahu 20 kad je ti popravis :stripii:
Audentes fortuna iuvat

No

možda je čovjek bolestan :mt1032:

šajzika

Kolko sam ja cuo zaboli ga neka stvar . Al ajd ako ga nesto boli onda je valjd i bolestan .
Najprimjerenije receno
Audentes fortuna iuvat

britva63

evo Kugla i ja danas na splavi pa malo slika oko praznjenja njegovog čikla :laughing7:

vedro

Lijepo provedeno vrijeme prije rucka :clap2:

britva63

Citat: vedro  u Veljača 08, 2015, 13:06:38
Lijepo provedeno vrijeme prije rucka :clap2:
je samo smo skoro u dravi zavrsili ,, kliza se daska ,,pa je bilo balansiranja preko mostića :rofl2:

Kugla

Hej Britva prijatelju pa zatekao si me trebao si reći da slikaš pa da se nasmješim, i uvučem stomak.  :stripii:
Baš je dobro došla šetnja od birtije dosplavi i nazad sve očiščeno  :ok:

vedro

Ja vidim da ti na slikama gledas direkt u kameru! :stripii:

Kugla

Prva fotka da ,al druga gdje gledam na drugoj? Al to nije ni bitno bitno da smo lega i ja riješili splav i čamac i malo porazgovarali u miru

šajzika

Citat: Kugla  u Veljača 08, 2015, 14:31:07
Prva fotka da ,al druga gdje gledam na drugoj?
na drugoj gledas jesi se zapiso kad si piskio iz camca
Audentes fortuna iuvat

vedro

Izlgeda da gledas smudeve sto prolaze pored camca :stripii: :stripii:
Sorry sad istek vidio drugu sliku :uf:

maverick

Čamci su ok...dolazi dva dana kiše i vjetra pa obratite pozornost
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"