Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Citat: alex7777  u Studeni 25, 2018, 16:56:22
Citat: Rap  u Studeni 25, 2018, 14:34:15
Citat: maverick  u Studeni 25, 2018, 14:28:05
Dvadesetak mozda
Cca 5.5 l na sat?!

Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
pajta sta ti nije jasno  :sha: da yamaha 15 ks trosi cca 5l na sat  :icon_scratch:
Sve pet, ne cudim se potrosnji. Dobar camac i motor.

maverick

Reci mu Rap kad ja ne smijem....nece se Pajta ljutiti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

ma nece se pajta ljutit  :ok: samo da neispadnem raketa  :uf: :stripii:

Rap

Citat: maverick  u Studeni 25, 2018, 17:19:11
Rap bi sad vrlo rado izvukao paralelu s e tecom... :stripii:
Nemoguce,jedino na isti camac, a sve drugo bi bila nagadjanja

Stepa

Isplovio ne planirano  :notworthy: jednostavno ne mogu da odolim udarcu smuđa.
Osjećaj neopisiv, gušt nadmudrivanja, osjećaj slobode mira.....

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Harley

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

majstor

Jućer došao na vodu koja se malo izbistrila. Ni prevelika ni premala. Riba solidno radila. Trebao sam.... javili da u Lidlu ženi ukrali torbu sa ključevima od auta i firme, 14 kartica, mobitel, par tisića gotovine, sve dokumente.... Ribolov završio prije nego je počeo.  :angry1:

No

:uf: Bar da taj  koji je to ukrao uzme  novac i vrati dokumente, ali pošto je uglavnom, u takvim slučajevima riječ o seronjama, teško je to za očekivati.

Mijenjaj brave da ne dođe po još

majstor

Na nadzornim kamerama se vidi muškarac i ženska, fino obučeni, kako je kradu dok je baba birala dekicu za unuče. Sada je sve na policiji. I mi se nadamo da će baciti dokumente jer su novaci potrošeni. Kartice i mob. su blokirani odmah. Drugi put neka pazi. Mogao sam si kupiti za te novce koji štap i rolu.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Otrčao na sat i pol do flotile,ne ide duže bez nekakvih rukavica. Piri na vodi mada mi se u ulici nije činilo tako. Još kad se selim dižem ručicama ono mokro uže od sidra i nije nimalo ugodno. Ribe naravno nula bodova po mom dobrom starom običaju. Prvi put ove godine čujem divlje guske. Moglo bi bit nestašluka ovih dana glede temperature.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

alex7777

Citat: pajdo77  u Studeni 26, 2018, 17:50:47
Otrčao na sat i pol do flotile,ne ide duže bez nekakvih rukavica. Piri na vodi mada mi se u ulici nije činilo tako. Još kad se selim dižem ručicama ono mokro uže od sidra i nije nimalo ugodno. Ribe naravno nula bodova po mom dobrom starom običaju. Prvi put ove godine čujem divlje guske. Moglo bi bit nestašluka ovih dana glede temperature.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk
pajdooooooooooo nezazivaj vraga nije i sad dosta zime  :stripii: :rofl2: :uf:

majstor

Citat: majstor  u Studeni 26, 2018, 13:31:49
Na nadzornim kamerama se vidi muškarac i ženska, fino obučeni, kako je kradu dok je baba birala dekicu za unuče. Sada je sve na policiji. I mi se nadamo da će baciti dokumente jer su novaci potrošeni. Kartice i mob. su blokirani odmah. Drugi put neka pazi. Mogao sam si kupiti za te novce koji štap i rolu.  :stripii: :stripii:
Upravo javili iz policije da su pronašli lopove. Novce potrošili, mob. vratili., a torbu sa dokumentima, karticama i ključevima bacili u kanal. Bravo za policiju.  :clap2:

BeGo

Nije pecanje al ugodno drustvo u Apatinu..Stepa Mubarak, majstori Srdjan i SMT

Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk

No

:uf: kakvo pecanje pa to su lovci na "jelene".

:occasion14:

KvacakZu