Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ispran si kao da si jeo ariel  :toothy12: i meni nesta kazes  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Hoće okupljanje biti podjeljeno u fan zone. Daiwa vs Shimano :be happy: :be happy: :be happy:

maverick

Ulaznica na okupljanje ce biti rola shimano...dovoljno je donijeti samo na pokaz  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Takve ulaznice ima i moj unuk. :toothy10:

maverick

Retfalački mačak

Citat: raso  u Kolovoz 21, 2013, 20:42:54
Hoće okupljanje biti podjeljeno u fan zone. Daiwa vs Shimano :be happy: :be happy: :be happy:
Zavisi, hoće li tamburaši biti, ili neće.

Jožef1

I tambure moraju biti marke shimano  :icon_biggrin:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Ako mačak rijesi tamburase onda moze i daiwa team  :toothy12:

Retfalački mačak

Sva organizacija je na vodstvu. Ako ne znaju  :icon_scratch:, neka pitaju  :dontknow:. Imaju koga.  :toothy10:

maverick

Imamo situaciju da se neki jos na moru...no nizak vodostaj nudi obilje mjesta...tako da pocetak devetog mjeseca moze biti zanimljiv  :thumbsup:

Kugla

Ja sam rekao da častim na sljedećem okupljanu, barem fiš i cugu, i kontam da je najbolje u 9.mj tada će se svi vratiti sa godišnjih odmora i to je to, a za vatru sad imamo glavnog i odgovornog ide mu to od ruke  :icon_thumright:

maverick

Da ali neznam da li ce tonyc bas tad biti slobodan  :toothy12:

sandra

kaj samo role treba uzet !  :icon_scratch:
mozda i teles...štap kakav s finom drškom i dobrog omjera.. :alas:

Ivan Borojević

ja imam bas takav, rucno radjena drska, fino izrezbarena, ma samo za pozelit da ga drzis, napravljen od bukve, a lagan  :toothy9: :thumbsup:

maverick

Molim sandru i kolegu jovicu da se suzdrze od daljnih komentara  :toothy12: