Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slave

pajdo77

Bio sad do Lidla na Zelenom Polju. Ostalo je futrola al relativno kratkih-17 eura,kompleta pecaljka-rola po 35 eura mislim,neke sitnice u kutijicama koje nisam ni zagledao. Da se ne vraćam praznih ruku uzeo ri tripod za nasloniti štapove ako nekae zabacim sa obale-cjena smješnih 14 eura,malo razvikaniji dođu po radnjama 170 eura.Uglavnom možda je ujutro bilo većeg izbora al trebalo se sjetiti pa otići

SMT

Cekam da se opere auto, pa malo pecam ispred...

Posle cu u temu staviti prve utiske...

dravski pecaros

Bio sam u Srbiji pa da se ne vratim praznih ruku morao sam otići do trgovine podebljati zalihe

tutnja

Citat: SMT  u Svibanj 20, 2025, 18:06:49 Cekam da se opere auto, pa malo pecam ispred...

Posle cu u temu staviti prve utiske...

Znači stigao konačno
Poslije ću ti u temi čestitati, nek' mu je sa srećom.
I da, čekaju se prvi utisci, a i drugi i treći..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

pajdo77

Napunio rezervar,prešao Dravu i drugi dan goriva manje od pola rezervara. Ni Johnson toliko ne može trošiti. Negdje je propišao što ni ne čudi jer 10-ak godina stoji u čamcu na kiši,suncu,snjegu. Vrijeme je za drugi,mislio sam da je to skuplje ali 24 eura za kanister je ok kad stavim na papir da 800 grama hrane za feeder dođe pet eura. Kako izgledam ovaj je zadnji koji sam kupio :stripii: . P.s. ovaj potomak sabljastog tigra nije uračunat u cijenu.

jpeg to img

maverick

Danas vise kosta crijevo s orginalnom pumpicom kod nasih trgovaca nego sto se da naci rezervoar ....ovaj ce te sluziti dosta dugo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Moram pohvaliti ekipu iz Maguro shopa, to je poslovanje
Jučer ujutro naručim robu, danas stiže..

Slave

Zaboravi da se pohvalim novim ljubimcem, pazario pre par meseci  :hi:

Ima i kuku naravno  :stripii:

Ervin

Formentor! Uhhh, opako lep auto...
Šta čuči ispod haube Slave?

A da ne bude da samo pitam, evo malo da se pohvalim.
Nedavno mi stigla najnovija verzija iz Japana. Caldia 2500 LT.
Opaka spravica, već sam je pustio u pogon, namena je lagani džig.

tutnja

Provjereno i sigurno, nemam volje za puno eksperimenata sa novim modelima i imenima..

SMT

Citat: Ervin  u Svibanj 22, 2025, 16:10:19 Formentor! Uhhh, opako lep auto...
Šta čuči ispod haube Slave?

A da ne bude da samo pitam, evo malo da se pohvalim.
Nedavno mi stigla najnovija verzija iz Japana. Caldia 2500 LT.
Opaka spravica, već sam je pustio u pogon, namena je lagani džig.

Te sve daiFe izgledaju kao milion dolara... Dizajnerski su stvarno top!

Sta to košta?

tutnja

Preporučene cijene 189-219€ ovisno o veličini.
Nađu se od 150-180 bez problema u EU, za Japan ne znam..

Ervin

165 juraja u Japanu. DHL uzme 25, carina i porez još 40, nema poštarine i eto, ispadne 230.
Naravno kad se već naručuje iz Japana, obavezno uzmem nekoliko kotura strune. Može da se nađe odličnih struna čak i za 10€ kotur od 150m. A kod njih jako teško da uleti škart, to što odatle stigne sigurno je vrhunski kvalitet.

Edit: Naravno bila bi još malo manja carina da nisam uzeo strune.

tutnja

Meni su u eu tackle deals i nordfishing čisto ok.. nisam još naletio na škart kod njih, mada sam čuo da na nordfishingu zna biti.
Tackle deals mi malo bolji, veći izbor svega, besplatna i brza dostava iznad 100 eura, česte akcije, plus popusti koje imam kao "top kunde"