PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma hebes gorivo....dok mogu uzivam koliko god mogu...kočnice sam odavno izbacio....volim pecanje...volim nautiku....volim biciklizam...i to samo klizeci start...Vise kosta dva godisnja servisa na biciklu i odjeca za jednu sezonu nego sto ovakova Yamaha moze potrositi u mom nacinu voznju e ako se sad netko javi i kaze da sam mogao to i s ponikom...majke mi izbacicu ga s foruma  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Mogao si to  i s....   :stripii:
Ma samo treba uzivat u zivotu. U zadnjih godinu ili dvije je valjda svima jasno da nece zivit vjecno, da treba uzivat a ne se grcit oko novaca i drugih gluposti. Treba prestat živit tuđe živote, tuđe želje i snove. Neko je s necim sretan i zadovoljan a to je jedino bitno.

Yamaha honda tomos plastika aluminij grafitlider savagegaer okuma slammer pony bmx ili neki bjesni bic, samo da si ti sretan.
Ove negativne komentare vec neko vrijeme ne slušam.
Audentes fortuna iuvat

maverick

:stripii: :stripii: Jos jednom cu napisati...jednom prilikom kupujemo nesto i pitam Retfalu ...koliko ce nas kostati ta zahebancija...Okrene se i kaze...Prestar sam da pitam koliko kosta...ili mi treba ili mi ne treba  :stripii: I od tad se sve promjenilo nabolje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

I sad da netko pomisli da sam u nekoj lovi...nisam ni blizu...radim cijeli zivot kod nekih privatnika...nikad nisam zaradjivao neke milionske iznose...supruga radi...Samo drukcije taj zaradjeni novac preusmjervas i uzivas vise u njemu kad dodje jer osim rezija i ostalis budalastina trosis na ono sto te cini sretnijim

alexdja

Citat: maverick  u Ožujak 08, 2022, 15:04:31
:stripii: :stripii: Jos jednom cu napisati...jednom prilikom kupujemo nesto i pitam Retfalu ...koliko ce nas kostati ta zahebancija...Okrene se i kaze...Prestar sam da pitam koliko kosta...ili mi treba ili mi ne treba  :stripii: I od tad se sve promjenilo nabolje...
Čovek reko suštinu!
       Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

Danas sam se vozio sa yamahom 40-60. Izuva to iz cipela,zlo.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

To te Dukson provozao u novom kompletu  :sha:  I kad vidis kako ubrzava..nije ni bitno koliko trosi  :uf:

mossi

Prva dva sata na 2000 obrtaja..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Rap

Dva sata je odradio u leru,dalje samo gas

pajdo77

Dukson me malo vozio,ma to kad malo odvrne gas odma zlo,baš brutalno ubrzava,strašan je taj njegov komplet. Baš se vidi da to ima snage.

pajdo77

Nije mi smetao ni vjetar ni sitan snjeg,baš mi bilo kul

šajzika

Nisi razmisljao o hladnoći jer si se bojao za život. :stripii:
Rekao je diki da ce otvorit temu sa sredjivanjem svog titanica, ima dobre ideje vezane za struju i neke ekstra lagane baterije koje imaju veliku snagu.
Prico mi je nesto al na jedno udje a na drugo izadje.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ispo mu mob u dravu..opet

pajdo77

Ma imao imax na sebi,ko to izmisli treba ga za Nobela odma preko reda

Rap